En bedre hverdag

Cathrine er opptatt av at alle skal ha mulighet til en sjekk hos kiropraktoren for å se til at nervesystemet fungerer optimalt. Hun er spesielt opptatt av at barn, unge og gravide har velfungerende nervesystem slik at de kan fungere best mulig på skole, i samfunnet og som mødre. 

Cathrine Skogheim Walle
Kiropraktor & Grunnlegger av 360

Service & Kommunikasjon

Jordan Kurbs er andre generasjons kiropraktor og har vokst opp med en far som kiropraktor. Fra ung alder har han sett hva kiropraktikk kan gjøre for andre mennesker i sin fars klinikk og ved egen erfaring sett hvor viktig det er å leve med et optimalt fungerende nervesystem.

 

Jordan ønsker å yte sin fulle service til Revetal og omegn samtidig som han ønsker å gi av sitt fulle hjerte til de i vanskeligstilte sitasjoner via kiropraktor mission trips til u-land. Han ønsker å kommunisere og lære bort hva naturlig helse handler om slik at andre kan leve opp til sitt fulle potensial. 

Jordan Kurbs
Kiropraktor

Helhet & Forebygging

Tonjes mål som terapeut er å hjelpe deg til å få bedre kontakt med - og forståelse for din egen kropp. Hun ønsker å gi faglig kvalitets behandling og se mennesket i sin helhet. Det er viktig for Tonje at folk forstår hva som er den bidragsgivende faktor for spenninger og plager i kroppen. Noe av det hun brenner for er å spre kunnskap om forebyggende tiltak og å hjelpe mennesker ut av den indoktrinerte innstillingen; - å venne seg til hverdagsplager!

Tonje Hansen Teien
Massør & Akupunktør

Service & Smil

Adina er det smilende fjeset du møter i resepsjonen hos 360. Hun stråler av energi og elsker å yte service og passe på at alt går på skinner. Hun er limet som holder 360 sammen og gjør oss til det teamet vi er. 

Adina Lund
Kontoransvarlig

REVETAL

Næringsbygget Industriveien 2A

3174 Revetal

Tlf: 406 37 115

360kiropraktor@gmail.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle