TESTIMONIALS
Bodil

Jeg angrer bare på en ting, og det er at jeg ikke kom til dere tidligere. Tusen takk til Cathrine, Michael og David for fantastisk behandling! Har aldri opplevd maken til omsorg, varme og omtanke. Et besøk på denne klinikken gjør godt for både kropp og sjel. Den faglige dyktigheten er på topp og gjør at jeg virkelig kan anbefale alle å komme hit. En kropp uten smerter gjør livet godt å leve!

Trine

Det er fantastisk og bli møtt av så hyggelige og flinke folk, jeg føler meg utrolig godt mottatt! Og endelig får jeg hjelp med ryggen min og helsen generelt. Gleder meg til fortsettelsen, tusen takk

Jan Oddvar

Beste behandlingen jeg har hatt noen gang. Har aldri vært hos kiropraktor før jeg besøkte Revetal.

 
Fred

Grundig og profesjonelt med særdeles god oppfølging og mange gode tips på hvordan best mulig komme seg igjennom en arbeids- eller studiedag. Anbefales på det sterkeste!

Cathrine

Behandling som gjør godt for kroppen!!

Svein

The institute for Humen potensial: A 360° Clinic, utfører ting som andre ikke får til. Ryggen min er helt strøken etter å ha brukt de. Kan sterkt anbefales!

 
Evy Mari

Et rolig og avslappende sted hvor fantastiske folk hjelper deg med å rense din kropp og sjel. De virkelig bryr seg om din helse og frem gang i livet og motiverer deg hele tiden til å nå nye mål. Elsker å komme dit hver gang og gleder meg alltid til å komme igjen.

Hanne

Så utrolig takknemlig for denne fantastiske klinikken med de dyktigste, mest dedikert og tilstedeværende behandlerne. Behandling hos dere hjelper for så uendelig mye mer enn det de fleste kjenner til.
ANBEFALES!

Fred

Grundig og profesjonelt med særdeles god oppfølging og mange gode tips på hvordan best mulig komme seg igjennom en arbeids- eller studiedag. Anbefales på det sterkeste!

REVETAL

Næringsbygget Industriveien 2A

3174 Revetal

Tlf: 406 37 115

360kiropraktor@gmail.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle